Musical School

Over de lessen

Houd je van zingen, toneelspelen en dansen en het liefst allemaal tegelijk? Wil jij graag stralen op een podium en in de spotlights staan? Geef je dan nu op voor het nieuwe jaar van de Musicalschool.
Wij geven verschillende cursussen aan iedereen van 4 tot en met 12 jaar. De zanglessen zijn zelfs te volgen tot en met 99 jaar!

Elk nieuw seizoen start in september en eindigt ieder jaar met een spetterende voorstelling in het theater. Voor de kerstvakantie kijken we samen de film van de voorstelling waar we mee aan de slag gaan. Je krijgt dan het script en de muziek mee naar huis. Vanaf na de kerstvakantie repeteren we dan iedere week voor de voorstellingen. Instromen is daarom bij Kristal Theater mogelijk tot aan kerst. In mei organiseren we een décorochtend. Leerlingen kunnen dan meehelpen bij het maken van hun eigen rekwisieten en décor. De voorstellingen zijn in een weekend in juni. Iedereen die het leuk vindt mag dan komen kijken. Het voorstellingsweekend is tevens de afsluiting van elk seizoen. Proeflessen voor het nieuwe seizoen zijn weer halverwege juni te volgen of tijdens de eerste lesweek in september.

Lesrooster

Bussum – dinsdag

15.30 tot 16.30u – Musicalcursus 5-8 jr
16.30 tot 17.30u – Musicalcursus 6-8 jr
17.30 tot 18.30u – Musicalcursus 9-10 jr
18.30 tot 19.30u – Musicalcursus 10-12 jr

Bussum – donderdag

16.00 tot 17.00u – Musicalcursus 8-10 jr
17.00 tot 18.00u – Musicalcursus 10-12 jr

Hilversum – woensdag

14.15 tot 15.15 u – Kleutermusical 4 – 5 jr
15.15 tot 16.15 u – Musicalcursus 6 – 7 jr
16.15 tot 17.15 u – Musicalcursus 8 – 9 jr
17.15 tot 18.15 u – Musicalcursus 9 – 12 jr

Hilversum – donderdag

15.00 tot 18.30 u – Privé zanglessen
15.45 tot 16.45 u – Musicalcursus 6 – 8 jr
16.45 tot 17.45 u – Musicalcursus 9 – 12 jr
17.45 tot 18.45 u – Jongerenmusical

Locaties

Bussum
De Hoeksteen
Kamerling Onnesweg 74
Hilversum - woensdag
Fabritiusschool
Fabritiuslaan 52
Hilversum - donderdag
De Geus
Geuzenweg 84

Soest

Op dit moment zijn wij op zoek naar een geschikte locatie om een dependance te kunnen openen in Soest! Wij houden u op de hoogte via deze pagina. Wanneer u een bericht wilt ontvangen op het moment dat we zo ver zijn. Óf  wanneer u of een bekende van u beschikt over een passende locatie, dan ontvangen wij graag uw bericht via femke@kristaltheater.nl.

Tarieven

Tarieven
Kleutermusical Blok 1 (tot kerst)
€ 129,-
Kleutermusical Blok 2 (vanaf januari t/m voorstelling)
€ 179,-
Musicalcursus 6 t/m 8 jaar
€ 315,-
Musicalcursus 9 t/m 12 jaar
€ 315,-
Jongeren Musicalgroep
€ 315,-
Zanglessen per les in duo á 35 minuten
€ 20,-
Combinatie Korting
Deze korting wordt toegepast wanneer een leerling de musical cursus combineert met cursus privé-zanglessen
- € 75,-
Betaling is mogelijk in 2 termijnen. Betaling in één keer geeft een korting van € 10,- op het lesgeld. U ontvangt een factuur op het door u aangegeven emailadres op het aanmeldformulier.

Jeugd Cultuurfonds

Het Jeugdcultuurfonds ondersteunt kinderen wiens ouders te weinig
financiële middelen hebben om cultuurlessen en materialen te betalen. Een aanvraag kan online worden ingediend via: jeugdfondssportencultuur.nl

Docenten

Eigenaresse Kristal Theater

Femke is als hoofddocent de drijvende kracht achter de Musicalschool. Studeerde af in de Algemene Letteren en aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Speelde zelf in diverse muziektheatervoorstellingen en schreef verschillende voorstellingen voor o.a. Het Kleinkunstfestival, Stichting Oorkaan en voor Kristal Theater zelf. Zij is als actrice, regisseur en schrijver verbonden aan het Herman van Veen Arts Center in Soest.

Femke Krist
Eigenaresse

Docent

Jolien studeerde in 2011 af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, richting jazz/musicaldans.  Ze richtte met vijf spelers en dansers Theatergroep Monotremata op, bewegingstheater en schaduwspel, waar ze als danseres en theatermaker actief is. Naast het geven van lessen door het hele land is ze momenteel ook werkzaam als actrice bij kindertheater de Toverknol en speelt en zingt ze bij het ‘Herman van Veen Arts Center’. Daarnaast treed ze op met haar liedprogramma, waar ze haar eigen tekst en muziek voor schrijft.

Jolien Kistemaker
Docent

Docent

Annerie volgde de dansvakopleiding en de Frank Sanders Academie voor Musical theater. Als danseres, zangeres en actrice is ze betrokken bij het Herman van Veen Arts Center en ze speelt daarnaast bij kindertheater “De Toverknol. Ook was ze te zien in de muziektheatervoorstelling “Ja, dit is revue” over het legendarische duo Snip en Snap. Annerie is theatermaakster en danseres bij theatergroep “Monotremata” en won in 2013 de musical makers beurs van stichting Tekstpierement.

Annerie van Loenen
Docent

Docent

Bo studeerde af aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Speelde daarna in diverse kindervoorstellingen. O.a. Sprookjesboom de Musical, Woezel en Pip en diverse parkshows in de Efteling. Speelt mee in het Sprookje van Minder en Meer en maakte voor deze voorstelling en voor de Musicalschool diverse prachtige kostuums.

Bo van Vliet
Kostuums, Invaldocent

Docent

Nadine studeerde af aan het Brabants Conservatorium Muziektheater en Zangpedagogie. Daarnaast voltooide ze de opleiding tot bloemschikken en binden en de all-round Yoga opleiding bij Astrid van Dam. Zo divers als haar opleidingen zijn, zo zijn ook haar werkzaam- heden. Nadine is werkzaam als zangeres en zangpedagoog, actrice en danseres, zeilinstructrice en Yoga docent, begeleidt kinderen op het schoolplein, geeft workshops, beschilderd baby en yoga kleding, maakt o.a lampen van natuurlijke materialen.

Nadine Lotus
Docent