There is nothing to show here!
Slider with alias docenten-slider not found.

DOCENTEN

Houd je van zingen, toneelspelen en dansen en het liefst allemaal tegelijk? Wil jij graag stralen op een podium en in de spotlights staan? Geef je dan nu op voor het nieuwe jaar van de Musicalschool.
Wij geven verschillende cursussen aan iedereen van 4 tot 99 jaar! Nooit te oud dus om mee te musicallen!

Elk nieuw seizoen start in september en eindigt ieder jaar met een spetterende voorstelling in het theater. Voor de kerstvakantie kijken we samen de film van de voorstelling waar we mee aan de slag gaan. Je krijgt dan het script en de muziek mee naar huis. Vanaf na de kerstvakantie repeteren we dan iedere week voor de voorstellingen. Instromen is daarom bij Kristal Theater mogelijk tot aan kerst. In mei organiseren we een décorochtend. Leerlingen kunnen dan meehelpen bij het maken van hun eigen rekwisieten en décor. De voorstellingen zijn in een weekend in juni. Iedereen die het leuk vindt mag dan komen kijken. Het voorstellingsweekend is tevens de afsluiting van elk seizoen. Proeflessen voor het nieuwe seizoen zijn weer halverwege juni te volgen of tijdens de eerste lesweek in september.

TAMAR FLOOR

Tamar Floor, afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater, is een gedreven theaterdocente met een passie voor zingen. Tamar heeft haar sporen verdiend als performer, met onder andere deelname aan de musical Belle en het Beest.

NADINE DE BOER

Nadine studeerde af aan het Brabants Conservatorium Muziektheater en Zangpedagogie. Daarnaast voltooide ze de opleiding tot bloemschikken en binden en de all-round Yoga opleiding bij Astrid van Dam. Zo divers als haar opleidingen zijn, zo zijn ook haar werkzaam- heden. Nadine is werkzaam als zangeres en zangpedagoog, actrice en danseres, zeilinstructrice en Yoga docent, begeleidt kinderen op het schoolplein, geeft workshops, beschilderd baby en yoga kleding, maakt o.a lampen van natuurlijke materialen.

FEMKE KRIST

Femke is als hoofddocent de drijvende kracht achter de Musicalschool. Studeerde af in de Algemene Letteren en aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Speelde zelf in diverse muziektheatervoorstellingen en schreef verschillende voorstellingen voor o.a. Het Kleinkunstfestival, Stichting Oorkaan en voor Kristal Theater zelf. Zij is als actrice, regisseur en schrijver verbonden aan het Herman van Veen Arts Center in Soest.