Musicalcursus vanaf 12 jaar

Bij onze Musicalschool bieden we inspirerende cursussen voor jongeren vanaf 12 jaar oud die gepassioneerd zijn over zingen, toneelspelen en dansen. Onze lessen zijn ontworpen om de artistieke vaardigheden van oudere studenten te ontwikkelen en hen te helpen hun passie voor podiumkunsten te verkennen en te verdiepen. Tijdens de lessen werken we aan het verfijnen van podiumvaardigheden, het ontwikkelen van expressieve kracht, terwijl we ook de nadruk leggen op creativiteit en samenwerking. Bij onze Musicalschool streven we ernaar om een ​​ondersteunende omgeving te bieden waarin jongeren hun artistieke potentieel kunnen ontdekken en hun passie kunnen volgen voor muziek en theater.

Docenten

Femke is als hoofddocent de drijvende kracht achter de Musicalschool. Studeerde af in de Algemene Letteren en aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Speelde zelf in diverse muziektheatervoorstellingen en schreef verschillende voorstellingen voor o.a. Het Kleinkunstfestival, Stichting Oorkaan en voor Kristal Theater zelf. Zij is als actrice, regisseur en schrijver verbonden aan het Herman van Veen Arts Center in Soest.

Lesrooster

Hilversum – maandag

18.45 tot 19.45 – Musicalgroep 11 – 13 jaar

Hilversum – donderdag

18.30. tot 19.30 – Musicalgroep 12 – 14 jaar
19.30 tot 20.30 – Musicalcursus 14 – 18 jaar

Locaties

Maandag

St Joseph
Minckelerstraat 71
Hilversum

Donderdag

De Geus
Geuzenweg 84
Hilversum

Ontwikkel je artistieke vaardigheden

microphone

Verken en verdiep je passie voor de podiumkunsten.

Geef je nu op voor onze musicalcursus voor jongeren!

Lesgeld

Seizoen 2024 - 2025

330/ bij betaling in één keer

Betaling is mogelijk in 2 termijnen. Betaling in één keer geeft een korting van € 10,- op het lesgeld. U ontvangt een factuur op het door u aangegeven e-mailadres op het aanmeldformulier. Met de inschrijving via het formulier – digitaal of op papier – gaat u de verplichting tot betaling aan van 1 seizoen. Restitutie van lesgeld is niet mogelijk.