Docenten

Onze docenten

Het team van Kristal Theater bestaat uit een groep professionele theater en dans docenten. Hieronder stellen zij zich aan u voor:

Eigenaar Kristal Theater

Femke is als hoofddocent de drijvende kracht achter de Musicalschool. Studeerde af in de Algemene Letteren en aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Speelde zelf in diverse muziektheatervoorstellingen en schreef verschillende voorstellingen voor o.a. Het Kleinkunstfestival, Stichting Oorkaan en voor Kristal Theater zelf. Zij is als actrice, regisseur en schrijver verbonden aan het Herman van Veen Arts Center in Soest.

Femke Krist
Eigenaar

Docent

Annerie volgde de dansvakopleiding en de Frank Sanders Academie voor Musical theater. Als danseres, zangeres en actrice is ze betrokken bij het Herman van Veen Arts Center en ze speelt daarnaast bij kindertheater “De Toverknol. Ook was ze te zien in de muziektheatervoorstelling “Ja, dit is revue” over het legendarische duo Snip en Snap. Annerie is theatermaakster en danseres bij theatergroep “Monotremata” en won in 2013 de musical makers beurs van stichting Tekstpierement.

Annerie van Loenen
Docent

Docent

Jeroen studeerde in 2020 af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten, richting Muziektheater. Hij was na zijn opleiding in Nederland en Duitsland in enkele kleinere voorstellingen te zien. Komend seizoen is hij te zien in Willem Junior, de educatieve en muzikale geschiedenisvoorstelling van STENT producties. Ook geeft hij al sinds het tweede jaar van zijn opleiding met veel plezier zang- spel en musicallessen, individueel en in groepsverband en aan kinderen en volwassen.

Jeroen Sigterman
Docent

Docent

Nadine studeerde af aan het Brabants Conservatorium Muziektheater en Zangpedagogie. Daarnaast voltooide ze de opleiding tot bloemschikken en binden en de all-round Yoga opleiding bij Astrid van Dam. Zo divers als haar opleidingen zijn, zo zijn ook haar werkzaam- heden. Nadine is werkzaam als zangeres en zangpedagoog, actrice en danseres, zeilinstructrice en Yoga docent, begeleidt kinderen op het schoolplein, geeft workshops, beschilderd baby en yoga kleding, maakt o.a lampen van natuurlijke materialen.

Nadine Lotus
Docent

Docent

Sandra studeerde in 2013 af aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Na haar opleiding was zij te zien in de voorstelling ‘Wim Sonneveld’ in de rol van Joantine Sonneveld. Daarna speelde zij in o.a. ‘Soldaat van Oranje’ (hofdame Tessa) en in ‘Was Getekend; Annie M.G. Schmidt’. Komend seizoen gaat Sandra de theater in als Juf Roos, met de voorstelling ‘Juf Roos gaat op vakantie’.

Sandra Jonkman
Docent