Docenten

Onze docenten

Het team van Kristal Theater bestaat uit een groep professionele theater en dans docenten. Hieronder stellen zij zich aan u voor:

Eigenaresse Kristal Theater

Femke is als hoofddocent de drijvende kracht achter de Musicalschool. Studeerde af in de Algemene Letteren en aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Speelde zelf in diverse muziektheatervoorstellingen en schreef verschillende voorstellingen voor o.a. Het Kleinkunstfestival, Stichting Oorkaan en voor Kristal Theater zelf. Zij is als actrice, regisseur en schrijver verbonden aan het Herman van Veen Arts Center in Soest.

Femke Krist
Eigenaresse

Docent

Jolien studeerde in 2011 af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, richting jazz/musicaldans.  Ze richtte met vijf spelers en dansers Theatergroep Monotremata op, bewegingstheater en schaduwspel, waar ze als danseres en theatermaker actief is. Naast het geven van lessen door het hele land is ze momenteel ook werkzaam als actrice bij kindertheater de Toverknol en speelt en zingt ze bij het ‘Herman van Veen Arts Center’. Daarnaast treed ze op met haar liedprogramma, waar ze haar eigen tekst en muziek voor schrijft.

Jolien Kistemaker
Docent

Docent

Annerie volgde de dansvakopleiding en de Frank Sanders Academie voor Musical theater. Als danseres, zangeres en actrice is ze betrokken bij het Herman van Veen Arts Center en ze speelt daarnaast bij kindertheater “De Toverknol. Ook was ze te zien in de muziektheatervoorstelling “Ja, dit is revue” over het legendarische duo Snip en Snap. Annerie is theatermaakster en danseres bij theatergroep “Monotremata” en won in 2013 de musical makers beurs van stichting Tekstpierement.

Annerie van Loenen
Docent

Docent

Bo studeerde af aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Speelde daarna in diverse kindervoorstellingen. O.a. Sprookjesboom de Musical, Woezel en Pip en diverse parkshows in de Efteling. Speelt mee in het Sprookje van Minder en Meer en maakte voor deze voorstelling en voor de Musicalschool diverse prachtige kostuums.

Bo van Vliet
Kostuums, Invaldocent

Docent

Nadine studeerde af aan het Brabants Conservatorium Muziektheater en Zangpedagogie. Daarnaast voltooide ze de opleiding tot bloemschikken en binden en de all-round Yoga opleiding bij Astrid van Dam. Zo divers als haar opleidingen zijn, zo zijn ook haar werkzaam- heden. Nadine is werkzaam als zangeres en zangpedagoog, actrice en danseres, zeilinstructrice en Yoga docent, begeleidt kinderen op het schoolplein, geeft workshops, beschilderd baby en yoga kleding, maakt o.a lampen van natuurlijke materialen.

Nadine Lotus
Docent

Docent

Voor het nieuwe seizoen 2018/2019 zijn we in Hilversum op zoek naar een extra musicaldocent voor 2 à 3 woensdagen per maand. Ben je geïnteresseerd? Bel of mail naar Femke.

T: 06-45406228
M: femke@kristaltheater.nl

Nieuwe collega?
Docent