Musicalcursus voor kinderen

(tot 12 jaar)

Onze Musicalschool biedt op maat gemaakte cursussen voor jonge talenten tot 12 jaar oud, die dol zijn op zingen, toneelspelen en dansen. Onze levendige en interactieve lessen zijn ontworpen om de creativiteit te stimuleren en zelfvertrouwen op te bouwen bij kinderen in deze belangrijke ontwikkelingsfase. Vanaf september starten we een nieuw seizoen vol spannende avonturen, dat elk jaar wordt afgesloten met een betoverende voorstelling in het theater. Tijdens de lessen werken we aan het ontwikkelen van podiumvaardigheden en het verkennen van creatieve expressie, terwijl we ook teamwork en samenwerking aanmoedigen.

Docent

Femke Krist

Femke is als hoofddocent de drijvende kracht achter de Musicalschool. Studeerde af in de Algemene Letteren en aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Speelde zelf in diverse muziektheatervoorstellingen en schreef verschillende voorstellingen voor o.a. Het Kleinkunstfestival, Stichting Oorkaan en voor Kristal Theater zelf. Zij is als actrice, regisseur en schrijver verbonden aan het Herman van Veen Arts Center in Soest.

Lesrooster

Hilversum – maandag

17.15 tot 18.15 – Musicalcursus 9 – 12 jaar

Hilversum – woensdag

14.30 – 15.30 – Musicalcursus 6 – 8 jaar
15.30 – 16.30 – Musicalcursus 8 – 10 jaar
16.30 – 17.30 – Musicalcursus 10 – 12 jaar

Hilversum – donderdag

17.15 – 18.15 – Musicalgroep 11 – 13 jaar

Locaties

Maandag

St Joseph
Minckelerstraat 71
Hilversum

Woensdag

De Geus
Geuzenweg 84
Hilversum

Donderdag

De Geus
Geuzenweg 84
Hilversum

Klaar om jouw talent te laten stralen?

theatre (1)

Geef je nu op voor onze musicalcursus voor kinderen tot 12 jaar en laat ze schitteren op het podium! Meld je vandaag nog aan en ontdek een seizoen vol plezier, creativiteit en betoverende voorstellingen.

Lesgeld

Seizoen 2024 - 2025

330/ in één keer

Betaling is mogelijk in 2 termijnen. Betaling in één keer geeft een korting van € 10,- op het lesgeld. U ontvangt een factuur op het door u aangegeven e-mailadres op het aanmeldformulier. Met de inschrijving via het formulier – digitaal of op papier – gaat u de verplichting tot betaling aan van 1 seizoen. Restitutie van lesgeld is niet mogelijk.